22/6-09 London 09.31 Sverige 10.31
Lät så otroligt gott så tänkte att jag lägger upp det här så ni som läser också kan få lite känsla av sommaren och kanske laga en sallad till lunch/middag?
2 portioner;
Tillagningstid ca 20 min
1/2 galiamelon
1/2 orangeflashmelon1/4 vattenmelon
1 lime, skal och saft
1/2 ask babyspenat
50 gram fetaost
1/2 dl rostade cashewnötter
1/2 granatäpple
1/4 röd chili0,5 dl myntablad
Hacka melonen i bitar och lägg i botten av en skål. Riv ner limeskal och pressa även över saften. Vänd sedan ner babyspenaten och fetaosten i bitar, och strö över rostade caschewnötter samt granatäppelkärnor. Skiva över lite chili och vänd ner myntabladen.
Tips! Servera gärna med några skivor nybakt bröd, eller tillsammans med några avokadoklyftor vid sidan av.
(receptet kommer från http://jennas.blogg.se/)
Kommentarer
Trackback